U bent werkgever?

Harde werkers nodig?

HARDT@WORK is een gespecialiseerd detacherings- en uitzendbureau. Wij brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Dat doen wij met een breed dienstenpakket; het uitzenden, de werving en selectie en het detacheren van personeel gespecialiseerd in de stuwadoorsbranche en logistieke sector. Wij begeven ons in de havengebieden van Rotterdam, Dordrecht, Moerdijk, Antwerpen en Gent.

Direct inschrijven
✓ Flexibel
✓ 24/7 bereikbaar
✓ 15 jaar ervaring
✓ VCA gekwalificeerd personeel
Home » Werkgever

Diensten

Uitzenden

Bij het uitzenden werft en selecteert HARDT@WORK arbeidskrachten, aan de hand van de door de opdrachtgever gestelde eisen. De uitzendkracht wordt aan de werkgever ter beschikking gesteld tegen betaling van een vooraf overeengekomen tarief per gewerkt uur. De leiding en controle over de uitzendkracht wordt, bij aanvang van de werkzaamheden, overgedragen aan de opdrachtgever.

Werving en Selectie

Voorafgaand aan elke opdracht brengen wij een bezoek aan de opdrachtgever om de werkzaamheden te inventariseren. Op grond van deze inventarisatie selecteren wij de hiervoor geschikte arbeidskrachten, zodat de opdrachtgever altijd beschikt over de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Periodiek overleggen wij met de opdrachtgever en de arbeidskracht over de voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast wordt overlegd met de opdrachtgever en arbeidskracht of blijvend wordt voldaan aan de vooraf gestelde geschiktheid, wensen en ambities. In overleg kan worden bepaald welke aanvullende opleidingen en cursussen noodzakelijk worden geacht.

Detachering

Bij het detacheren worden de, door de opdrachtgever gespecificeerde, werkzaamheden uitgevoerd door onze vaste medewerkers. Dit gebeurt op projectbasis of voor een bepaalde periode. U kunt hiermede tijdelijke tekorten van medewerkers opvangen bij extra drukte, ziekte en zwangerschap.

Grote expertise op het gebied van havenlogistieke werkzaamheden

Onze jarenlange ervaring in de havenlogistiek heeft ervoor gezorgd dat wij volledig op de hoogte zijn van alle facetten die deze branche met zich mee brengt. Of dit nu betreft stuwadoring, warehousing, planning of administratie, wij hebben de specifieke kennis in huis.

Projecten

Wij leveren gemotiveerde arbeidskrachten die invulling aan uw project kunnen geven. Daarbij kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden of we kunnen desgewenst een project voor u uitwerken.

Service- & kwaliteitsgericht

Wij denken met u mee. Regelmatig gaan wij met u na of de gestelde eisen zijn veranderd in de loop van de projecten en adviseren u daar waar nodig om de efficiëncy en kwaliteit te verhogen.

Heeft u een specifieke behoefte dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kom gezellig bij ons langs op kantoor.

    Inschrijfformulier werkgever

    Bedrijfsnaam *:

    Contactpersoon *:

    Telefoonnummer:

    E-mail *: