Werkgever

Harde werkers nodig?

HARDT@WORK is een gespecialiseerd detacherings- en uitzendbureau. Wij brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar.

✓ Flexibel
✓ 24/7 bereikbaar
✓ 15 jaar ervaring
✓ VCA gekwalificeerd personeel
Home » Home » Werkgever

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de Haven logistieke- en Industriële dienstverlening.

Wij zijn al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor flexibele personeelsdiensten binnen de haven en logistieke sector.

Uitzenden

Bij het uitzenden werft en selecteert HARDT@WORK arbeidskrachten, aan de hand van de door de opdrachtgever gestelde eisen. De uitzendkracht wordt aan de werkgever ter beschikking gesteld tegen betaling van een vooraf overeengekomen tarief per gewerkt uur. De leiding en controle over de uitzendkracht wordt, bij aanvang van de werkzaamheden, overgedragen aan de opdrachtgever.

Werving en Selectie

Voorafgaand aan elke opdracht brengen wij een bezoek aan de opdrachtgever om de werkzaamheden te inventariseren. Op grond van deze inventarisatie selecteren wij de hiervoor geschikte arbeidskrachten, zodat de opdrachtgever altijd beschikt over de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Periodiek overleggen wij met de opdrachtgever en de arbeidskracht over de voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast wordt overlegd met de opdrachtgever en arbeidskracht of blijvend wordt voldaan aan de vooraf gestelde geschiktheid, wensen en ambities. In overleg kan worden bepaald welke aanvullende opleidingen en cursussen noodzakelijk worden geacht.

Service- & kwaliteitsgericht

Wij denken met u mee. Regelmatig gaan wij met u na of de gestelde eisen zijn veranderd in de loop van de projecten en adviseren u daar waar nodig om de efficiëncy en kwaliteit te verhogen.

Heeft u een specifieke behoefte dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kom gezellig bij ons langs op kantoor.

Detachering

Bij het detacheren worden de, door de opdrachtgever gespecificeerde, werkzaamheden uitgevoerd door onze vaste medewerkers. Dit gebeurt op projectbasis of voor een bepaalde periode. U kunt hiermede tijdelijke tekorten van medewerkers opvangen bij extra drukte, ziekte en zwangerschap.

  Contactformulier

  Contact persoon *:

  Bedrijfsnaam *:

  Mobiele nummer*:

  E-mail *:

  Wat kunnen wij voor u doen?*:

  Contact opnemen met DirectieLinkedin